Webdesign Castricum

Een website of webwinkel laten maken vergt nogal wat expertise. MediaGeni webdesign in Castricum kan je helpen met het realiseren van een professionele website, webwinkel, evenementenpagina, landingspagina, een weblog, content management voor uw site of social media kanalen, grafische vormgeving (folders, flyers, visitekaartjes), advies, kortom bijna alles.

Een greep uit ons portfolio van klanten in Castricum en omstreken

Een greep uit onze klanten in de buurt van Castricum, we zijn altijd trots om ons werk te laten zien.

Wat krijg je van ons

Als je voor MediaGeni kiest, kies je voor kwaliteit. Ons enthousiast team van freelance professionals in Castricum waar ik mee samenwerk zijn uitgerust met de juiste kennis om voor jou aan de slag te gaan.

Kennismakend gesprek en afspraken

Tijdens het kennismakend gesprek wordt duidelijk besproken wat voor website/webshop u wilt en wat de functionaliteiten zijn. Op basis van uw wensen kunnen wij eigenlijk meteen aan de slag. We houden u tussentijds op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Website zelf beheren

Alle websites en webshops van Mediageni zijn makkelijk te gebruiken en beheren. U website wordt opgeleverd met WordPress, een uitstekend CMS en uitbreidbaar met plug-ins mocht u in de toekomst extra functionaliteit willen.

Website concept design (laten) bouwen

Om een website te laten bouwen heeft u een website ontwerp of concept design nodig van de homepage, subpagina en contactpagina. U kan er voor kiezen om uw eigen webdesigner een design te laten aanleveren of wij kunnen dit voor uw doen. Tijdens de bouw van de website heeft u beschikking over een aantal aanpasmomenten.

Website vinden in Google

Om op uw nieuwe website bezoekers te krijgen is de vindbaarheid in Google essentieel. Zolang er geen verkeer is van de zoekmachines naar uw website zal u geen rendement behalen. Mediageni zorgt ervoor dat uw website SEO technisch is geoptimaliseerd en voorziet u van het juiste advies.

Website oplevering

Na de oplevering van uw website bent u nog niet van ons af, sterker nog wij staan altijd voor u klaar voor aanvullende support. Als uzelf geen tijd hebt om de website te beheren kunnen wij dat ook voor u doen.

Website bezoekers omzetten in klanten

Met uw SEO geoptimaliseerde website moeten deze bezoekers omgezet worden in klanten, sales of leads. Ons webdesign bureau ontwerpt een conversiegericht design, plaatsing van buttons, structuur en andere functionaliteiten van de website.

Responsive webdesign

Onze webdesigners van ons bureau in Castricum bouwen alle websites die we opleveren volgens de laatste internet standaarden. Het webdesign van uw website wordt op basis van CSS geprogrammeerd, zodat de website responsive is en het design zich automatisch aanpast voor mobiele apparaten, verschillende schermen en verschillende browsers. Het responsive maken van je website zorgt er dus voor dat het op ieder apparaat goed in beeld verschijnt en je klanten en conversies maximaal worden benut.

Responsive website

Schakel direct ons webdesign bureau uit Castricum in

Ons webdesign bureau in Castricum staat vandaag al voor je klaar om je nieuwe op maat gemaakte website of webwinkel te realiseren. Tijdens ons kennismakend gesprek worden je wensen en visie besproken. Op basis van deze gegevens gaan we meteen aan de slag en maken we een gebruikersvriendelijk en conversiegericht design dat geheel is afgestemd op jouw doelgroep, zodat bezoekers daadwerkelijk actie zullen ondernemen. Verhoog je leads of verkoop uit het internet kanaal en benut je website op efficiƫnte wijze. Schakel ons webdesign bureau uit Castricum in en laat een professionele website op maat maken.

MediaGeni

Freelance webdesign bureau castricum

Jan van Galenlaan 7, 1901 WD, Castricum
Nederland

Email: info@mediageni.com

Mobiel: +31 (0)6 1500 81 82