Meertalige website maken met WordPress

Wil je graag je bedrijf uitbreiden naar het buitenland? Als je met potentiële klanten uit buitenland wil zakendoen het je een meertalige website nodig. Natuurlijk is het wel zo handig als een bezoeker uit Duitsland de juiste taal ziet. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website automatisch overschakelt naar het land van herkomst.

Nieuwe klanten uit buitenland in je webshop aantrekken?

Eén WordPress installatie en meerdere talen

Bezoekers automatisch doorsturen naar de juiste taal

Makkelijk teksten en producten aanpassen

Ondersteuning voor 40 talen

Meertalige website in WordPress

Wat krijg je van ons

Als je voor MediaGeni kiest, kies je voor kwaliteit. Ons freelance wordpress developer team is uitgerust met de juiste kennis en expertise om voor jou aan de slag te gaan.

Kennismakend gesprek en afspraken

Tijdens het kennismakend gesprek wordt duidelijk besproken wat voor website/webshop je wilt en wat de functionaliteiten zijn. Op basis van deze wensen kunnen wij eigenlijk meteen aan de slag. We houden je tussentijds op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Website zelf beheren

Alle websites en webshops van Mediageni zijn makkelijk te gebruiken en beheren. Je website wordt opgeleverd met WordPress, een uitstekend CMS en uitbreidbaar met plug-ins mocht je in de toekomst extra functionaliteit willen.

Website concept design (laten) bouwen

Om een website te laten bouwen heb je een website ontwerp of concept design nodig van de homepage, subpagina en contactpagina. Je kan er voor kiezen om je eigen webdesigner een design te laten aanleveren of wij kunnen dit voor je doen. Tijdens de bouw van de website heb je beschikking over een aantal aanpasmomenten.

Website vinden in Google

Om op je nieuwe website bezoekers te krijgen is de vindbaarheid in Google essentieel. Zolang er geen verkeer is van de zoekmachines naar je website zal je geen rendement behalen. Mediageni zorgt ervoor dat je website SEO technisch is geoptimaliseerd en voorziet je van het juiste advies.

Website oplevering

Na de oplevering van je website bent je nog niet van ons af, sterker nog wij staan altijd voor je klaar voor aanvullende support. Als jezelf geen tijd hebt om de website te beheren kunnen wij dat ook voor je doen.

Website bezoekers omzetten in klanten

Met je SEO geoptimaliseerde website moeten deze bezoekers omgezet worden in klanten, sales of leads. Ons webdesign bureau ontwerpt een conversiegericht design, plaatsing van buttons, structuur en andere functionaliteiten van de website.

WordPress website

Onze ervaren WordPress developers bouwen alle websites die we opleveren volgens de laatste internet standaarden. Het ontwerp van je website wordt op basis van CSS geprogrammeerd, zodat de website responsive is en het design zich automatisch aanpast voor mobiele apparaten, beeldschermen en verschillende browsers. Het responsive maken van je website zorgt er dus voor dat het op ieder apparaat goed in beeld verschijnt en je klanten en conversies maximaal worden benut.

Responsive website

Ik wil graag een meertalige website

Ons webdesign bureau staat vandaag al voor je klaar om je te helpen met een meertalige website maken.