Freelance WordPress developer

WordPress, je hebt het vast wel eens gehoord. Wist je dat 60% van alle websites wereldwijd het content management systeem WordPress gebruiken? Om deze reden ontwikkel ik bijna al mijn projecten met het WordPress CMS, waarin vervolgens het design en de huisstijl van de klant volledig worden geïntegreerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle, veilige en schaalbare website die ook nog eens goed gevonden en geïndexeerd wordt door zoekmachines.

Recente WordPress websites

Van simpele landingspagina of corporate website tot geavanceerde WordPress webshop met Woocommerce, met WordPress kan het allemaal.

WordPress website laten maken?

Als je voor MediaGeni kiest, kies je voor kwaliteit. Ons enthousiast team van freelance WordPress developers waar ik mee samenwerk zijn uitgerust met de juiste kennis om voor jouw WordPress website aan de slag te gaan.

Kennismakend gesprek en afspraken

Tijdens het kennismakend gesprek wordt duidelijk besproken wat voor website/webshop je wilt en wat de functionaliteiten zijn. Op basis van deze wensen kunnen wij eigenlijk meteen aan de slag. We houden je tussentijds op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Website zelf beheren

Alle websites en webshops van Mediageni zijn makkelijk te gebruiken en beheren. Je website wordt opgeleverd met WordPress, een uitstekend CMS en uitbreidbaar met plug-ins mocht je in de toekomst extra functionaliteit willen.

Website concept design (laten) bouwen

Om een website te laten bouwen heb je een website ontwerp of concept design nodig van de homepage, subpagina en contactpagina. Je kan er voor kiezen om je eigen webdesigner een design te laten aanleveren of wij kunnen dit voor je doen. Tijdens de bouw van de website heb je beschikking over een aantal aanpasmomenten.

Website vinden in Google

Om op je nieuwe website bezoekers te krijgen is de vindbaarheid in Google essentieel. Zolang er geen verkeer is van de zoekmachines naar je website zal je geen rendement behalen. Mediageni zorgt ervoor dat je website SEO technisch is geoptimaliseerd en voorziet je van het juiste advies.

Website oplevering

Na de oplevering van je website bent je nog niet van ons af, sterker nog wij staan altijd voor je klaar voor aanvullende support. Als jezelf geen tijd hebt om de website te beheren kunnen wij dat ook voor je doen.

Website bezoekers omzetten in klanten

Met je SEO geoptimaliseerde website moeten deze bezoekers omgezet worden in klanten, sales of leads. Ons webdesign bureau ontwerpt een conversiegericht design, plaatsing van buttons, structuur en andere functionaliteiten van de website.

Website & Webdesign

Onze ervaren freelance developers bouwen alle websites die we opleveren volgens de laatste internet standaarden. Het ontwerp van je website wordt op basis van CSS geprogrammeerd, zodat de website responsive is en het design zich automatisch aanpast voor mobiele apparaten, verschillende schermen en verschillende browsers. Het responsive maken van je website zorgt er dus voor dat het op ieder apparaat goed in beeld verschijnt en je klanten en conversies maximaal worden benut.

Responsive website

Op zoek naar een freelance WordPress Developer met veel ervaring?

Wil je weten hoe ik mijn 20 jaar vakkennis en ervaring kan inzetten om ook jouw online ambities te realiseren? Neem gerust contact op.